Da, The Sisters onoreaza comenzi persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

In cazul in care nu va amintiti parola contului dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Datele mele.

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Contul meu.

Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Transportul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 350 lei. Oferta este valabila pentru livrarile din Romania!

Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Durata livarii este intre 3-5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea serviciului de curierat.

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la” The Sisters”pe propria cheltuială. Avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat intre orele 09-19 de Luni pana Vineri.