Informatii livrare

 1. Livrare si plata. Transportul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 350 lei. Oferta este valabila pentru livrarile din Romania!
 2. Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid.
 3. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul se va deschide dupa efectuarea platii.
 4. Livrarea mărfii se realizează în termen de 3-5 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comandă este în valoare de 18 lei. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.
 5. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la “The Sisters” Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.
 6. Dreptul de returnare a mărfii
 7. Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului
 8. Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la” The Sisters”pe propria cheltuială. Avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.
 9. Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.
 10. Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.
 11. Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.
 12. Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.
 13. Protecţia datelor personale.
 14. Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: “The Sisters”are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri de „reclama marketing si publicitate”, „statistica”, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau ale unei alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.
 15. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile “The Sisters”și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamelor, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislație prin Legea nr.677/2001. Furnizând datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de către “The Sisters”și a partenerilor săi, precum și cu primirea de comunicări comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>