Cosmina Salanță


The Sisters Boutique

Suntem 2 surori,
Cosmina si Loredana Salanță si sub mottoul:“Feel special every day” ne propunem ca fiecare clienta sa se simta speciala de fiecare data cand imbraca rochiile, pantofii sau alte articole de imbracaminte propuse de noi.

 

Loredana Salanță


Inca de la o varsta frageda am fost in contact direct cu lumea modei atat din tara cat si din strainatate si de cele mai multe ori noi am fost cele care ne-am pregatit tinutele pentru aparitiile la diferite evenimente speciale precum Miss World Romania, Miss World (in Africa de Sud), Top Model of the World, Festivalul de film de la Cannes si multe altele.

Am ramas foarte incantate pentru faptul ca tinutele noastre au fost apreciate de catre editori de moda si modele internationale, fapt care ne-a incurajat sa dezovoltam proiectul The Sisters. Am invatat ca pe langa o rochie cu un design elegant este foarte important ca materialul sa fie calitativ, modul in care este croita rochia sa evidentieze atuurile fiecarei femei iar nu in ultimul rand modul in care este accesorizata poate face diferenta dintre o aparitie banala in una care atrage toate privirile.

Astfel, ne dorim sa impartasim si clientelor noastre posibilitatea de a se pune in valoare prin tinute deosebite. Datorita faptului ca ne dorim sa cream o comunitate de “sisters”, incercam mereu sa venim cu surprize si cadouri clientelor noastre fidele.

Pentru o comunicare eficienta va recomandam sa ne scrieti mesaje sau sa ne sunati la nr. 0733 47 97 94  ori de cate ori aveti intrebari sau nelamuriri.