De la noi cumperi online rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

  1. Gaseste produsul dorit. Poti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau din rubricile : “Tinute de zi” ,” Tinute de seara”, “Evenimente speciale” si “Pantofi si accesorii” Fiecare produs are o denumire ( ex Ellen Dress)
  2. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului Adauga in cos. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
  3. Verifica comanda. Dupa adaugarea fiecarui produs, in cosul de cumparaturi in poti sa verifica lista produselor selectate, sa validezi sau sa renunti la unul sau la produsele selectate.
  4. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs sau Card Online) si datele de contact pentru livrarea la domiciliu sau la adresa dorita prin apasarea butonului Plasare comanda .
  5. Costul final va include pretul produsului si costul livrarii. Toate preturile sunt cu TVA inclus. Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi prelucrata, veti primi un e-mail care confirma inregistrarea comenzii dumneavaostra. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.
  6. Program consultant si preluare comenzi telefonice sau e-mail. Pentru comenzi online se poate aplica la orice ora. In cazul in care doriti sa fiti asistat la achizitie programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09-17. In zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale se lanseaza doar comenzi on-line.
  7. Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie
  8. Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid.
  9. Wishlist Ati gasit produsul dorit?  Apasati „Adauga in “Wishlist”.Daca doriti sa mai vedeti sau sa alegeti alte produse, produsul deja selectat se va mentine in “Wishlist” pana cand veti incheia sesiunea de shopping!